Bridgewalking

Skal du prøve noget anderledes? Noget der udvider din horisont, får pulsen op, og bliver en uforglemmelig oplevelse?

Bridgewalking over den Gamle Lillebæltsbro bliver mere og mere populært, og det med god grund. Oplevelsen er en karakter for sig selv. I 60 meters højde får du mulighed for at spadsere over broen – en strækning der normalt er forbeholdt biler.

Selve turen foregår dog højere oppe end selve kørebanen, hvilket forstærker den særlige oplevelse. Du får helt bogstaveligt talt udvidet din horisont, på turen hvor du ser ud over Lillebælt, Fyn og Jylland i et perspektiv der ellers er forbeholdt fugle og flyvende maskiner.

Se dagens priser »

Hvordan foregår Bridgewalking Lillebælt?

Bridgewalking ligger ved Middelfart på Fyn. 

bridgewalking-lillebaelt

Efter nøje sikkerhedsinstruktioner, påklædning af heldragt, toiletbesøg og møde ved velkomstcenteret med de andre deltagere og guiden, går turen op og ud på broen. Her går I i samlet flok 2,5 kilometer hen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens historie – heriblandt arkitekturen og byggeriet. Naturen omkring Lillebælt er også en del af guidens fortælling.  

Der kan være 20 deltagere på hver tur. Man skal have godt fodtøj på, der sidder fast på foden, så det ikke kan falde af. Desuden skal man have en nogenlunde god fysik, da man skal gå 2,5 kilometer. Der er en del trappetrin op til selve brokonstruktionen, hvilket også kræver lidt energi.

Beruselse af enhver art er ikke tilladt under Bridgewalking. Og højdeskræk skal man selvfølgelig tage seriøst, da 60 meter er meget højt oppe. Ifølge Bridgewalkings hjemmeside, er det ikke tilladt at gå Bridgewalking hvis man lider af højdeskræk. Lidt nervøsitet og spænding er normalt, og guiderne tager sig af folk hvis nerver kan spidse lidt til. 

FAQ vedrørende bridgewalking på Lillebæltbroen

Bridgewalking pris; hvad koster Bridgewalking? 

Børn under 16 år koster 229 kroner på person. Voksne koster 289 kroner per person. 

Hvor lang er Bridgewalking? 

Bridewalking er 2,5 kilometer lang. Der er en del trappetrin op til selve brokonstruktionen. 

Bridgewalking – hvor? 

Bridgewalking er over den gamle Lillebæltsbro der forbinder Fyn og Jylland. Bridgewalking starter ved Middelfart på Fyn. 

Bridgewalking – hvor lang tid tager det? 

Hele oplevelsen tager ca 2 timer inklusiv sikkerhedsinstruktioner. 

Må man have solbriller eller briller på? 

Ja, du må gerne have briller og solbriller på. Det anbefales, at du har brillerne om halsen i en såkaldt brillesnor. 

Kan man komme på toilet undervejs? 

Det er der desværre ikke mulighed for, hvorfor det er vigtigt at få tisset af inden turen. 

Hvor slutter turen?

Turen slutter samme sted den starter, ved Velkomstcenteret i Middelfart (Galsklintvej 4, DK-5500 Middelfart)

Hvor køber man billet? 

Du kan købe billet online eller ved Velkomstcenteret. Det er smart at købe sin billet online, da man herved er sikret at få den tur man gerne vil på – tidsmæssigt. Prisen er den samme uanset om du køber online eller ved fremmøde. 

Bridewalking billeder, hvordan og hvorledes?

Der bliver taget billeder undervejs på turen af guiden såfremt det er muligt. Deltagere stiller op til fotografering, hvilket anses som accept af, at billederne lægges op på hjemmesiden. Her kan deltagerne efterfølgende downloade billeder. Det er ikke muligt at medbringe sit eget kamera eller telefon på turen. Generelt må man ikke medtage løse genstande på broen. 

Bridgewalking som gaveide

Se dagens priser
Bridgewalking som gavekort er en alletiders ide til gaveide. Skal du finde noget særligt til én du holder af, er en oplevelse af denne karakter noget der ikke går i glemmebogen. Oplevelsesgaver bliver generelt mere og mere moderne.

Vi lever i en materialistik tid, hvor der ikke er mangel på ting, men tid og nærvær. I dag er noget af det fineste du kan give nogen, dit nærvær. Med en spændende oplevelse I kan lave sammen, giver du både tid, nærvær og gode minder. 

Af og til kan man finde en rabatkode til Bridgwalking og derved få prisen lidt billigere. Vi anbefaler at du prøver at tjekke nettet ud for eventuelle tilbud på Bridgewalking.

Det er endvidere en god ide, at holde øje med Bridgewalkings egen hjemmeside, da de har særlige events og tilbud, de annoncerer på siden.